Connect with us

Transferi

Ksenija Ivanović novo pojačanje šampiona Mađarske

Crnogorska odbojkašica Ksenija Ivanović nova je članica BRSE Bekeščaba, šampiona Mađarske.

Crnogorska reprezentativka je zadovoljna, sa novim klubom imaće više obaveza u domaćem šampionatu i Regionalnoj ligi, u kojoj Bekeščabe nastupa zajedno : sa najboljim ekipama iz Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Češke. I tu nije kraj šampion Mađarske, nije uspio da prođe kvalifikacije za Ligu šampiona, pa će takmičenje u decembru nastaviti u CEV kupu. Prošle godine zaustavljen je u četvrtfinalu ovog evropskog klupskog takmičenja.

“I u ovoj sezoni očekuju se isti rezultati. Angažovali su nekoliko iskusnih igračica, uz već postojeće mlade, talentovane snage na putu su da naprave odličan projekat. Trener je Italijan, koji je i selektor reprezentacije Mađarske. Mislim da je super priča i drago mi je što sam dio ovog projekta” – kazala je Ivanović.

Posljednje četiri godine ovaj tim je neprikosnoven u domaćem šampionatu, četiri titule i dva kupa su bila najbolja preporuka da Ksenija potpiše ugovor.

“Drago mi je, zaista, što sam došla u Mađarsku. Priključila sam se za vikend ekipi i već sam upisala nastup protiv Maribora u Regionalnoj ligi.”

Šampion Mađarske brani titulu u Regionalnoj ligi.

Izvor: Arena

More in Transferi