Connect with us

Beach Volley

Jugopetrol ispratio naše odbojkaše na Mediteranske igre na pijesku

Crnogorski sportisti kreću na II Mediteranske igre na pijesku (II Mediterranean Beach Games, Patras 2019).

Igre će se održati u gradu Patrasu u Grčkoj, gdje će biti otvorene svečanom ceremonijom 25. avgusta i trajaće do 31. avgusta.

Na njima će učestvovati 26 zemalja, među kojima je i Crna Gora, kao i zemlje iz regiona. Tokom Mediteranskih igara na pijesku, takmičari će se nadmetati u 11 sportskih disciplina, od kojih Crna Gora učestvuje u odbojci na pijesku.

Naš tim predstavljaće Vuk Medenica i Aleksandar Marojević, na čelu sa trenerom i šefom misije Nikolom Pješčićem.

Tim povodom, predstavnici kompanije Jugopetrol AD EKO benzinske stanice, zvanično gorivo Crnogorskog olimpijskog tima, su ispratili sportiste, poželjeli srećan put i dobre sportske rezultate.

Kompanija Jugopetrol AD EKO benzinske stanice podržava razvoj sporta kroz brojne projekte i podršku Crnogorskom olimpijskom komitetu.

„Kao sponzor COK-a, veliko nam je zadovoljstvo što nastavljamo sa podrškom našim sportistima koji će učestvovati na Mediteranskim igrama na pijesku u Grčkoj. Zajedno treba da radimo na većoj popularizaciji sporta, podršci mladim talentima za postizanje boljih rezultata i mogućnosti da zajedno sa drugim sportistima učestvuju na velikim sportskim takmičenjima.

Crnogorskim sportistima želimo uspješno takmičenje i nadamo se da će ostvariti sjajne sportske rezultate“, saopštio je ovom prilikom direktor operativnih poslova i logistike kompanije, gospodin Veselin Gačević.

More in Beach Volley