Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
CEV kup

Jedinstvo večeras dočekuje ruski Kuzbas (18h, RTCG 2)

Foto: Vukoman Kljajević

Odbojkaši Jedinstva sastaće se sjutra sa ekipom Kuzbass iz Kamerova, u utakmici šesnaestine finala CEV kupa, saopšteno je na konferenciji koja je organizovana u hotelu ,,Franca“.

Trener odbojkaškog kluba ,,Jedinstvo“, Darko Prebiračević kazao je da im je čast što dočekuju veoma jaku ekipu.

,,Mislim da je i za klub i grad ovo jedna obaveza da pokažemo nivo više u odnosu na sve to što smo radili do sada. Smatram da borbenost i srce na terenu može da donese odbar rezultat. Sjutra igramo protiv svjetski jake ekipe i vjerujem da će to biti odbojkaški dan za uživanje. Bitno je da publika izađe zadovoljna iz dvorane”, naglašava Prebiračević.

Kapiten odbojkaškog kluba ,,Jedinstvo“, Vladan Rudić kazao je da dočekuju jaku ekipu prema kojoj imaju respekt. On je istakao da će dati sve od sebe da pokažemu da znaju igrati odbojku.

,,Možda smo na papiru bolja ekipa, ali nećemo reći da smo favoriti, to je samo na papiru, vidjećemo kakva će biti utakmica. Gledali smo dvije utakmice koje je Jedinstvo igralo protiv Novog Pazara. Mi smo prešli dug i težak put, ali nadamo se dobrim rezultatima“, kazao je na konferenciji trener odbojkaškog kluba ,,Kuzbass“, Tuomas Sammelvuo.

Kapiten kluba ,,Kuzbass“, Igor Kobzar, kazao je da je igraju prvu međunarodnu utakmicu, i navodi da će dati sve od sebe da igra bude dobra.

Utakmica Jedinstvo – Kuzbass na programu je u utorak, 27. novembra od 18 časova u sportskom centru ,,Nikoljac“.

izvor: Radio Bijelo Polje

Foto i video: Vladimir Jelić

Foto: Vukoman Kljajević