Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Crna GoraRazno

Jedinstvo dobilo novog predsjednika: Sead Franca na čelu osvajača duple krune!

Privrednik iz Bijelog Polja, Sead Franca, generalni direktor kompanije “Franca”, novi je predsjednik odbojkaškog kluba Jedinstvo. Izabran je jednoglasno, a u narednom petogodišnjem mandatu na čelu šampiona Crne Gore naslijedio je Miloša Marića.

“Jedinstvo je posljednjih sezona izraslo u ozbiljan klub u Crnoj Gori, što potvrđuju i rezultati koji su ostvareni, ne samo sa seniorskim timom, nego i sa ostalim selekcijama. Dugi niz godina sam prijatelj kluba, volim svoj grad i kada sam dobio poziv, nisam mogao da ga odbijem. Gledaću na ovu funkciju kao poslovan čovjek i ozbiljno ću se posvetiti unapređenju rada na svim nivoima, najprije finansijskoj stabilnosti, kako bismo stvorili uslove za nesmetano funkcionisanje kluba, a zatim i organizaciono”, rekao je Franca.

Franca je, kako kaže, “informisan kakvo je stanje u klubu”.

“Nema većih dugovanja, što je dobra osnova da mi kao nova uprava sve što budemo obezbijedili od sponzorstava neće ići na dugove, već ćemo ulagati u nove igrače i programe za razvoj kluba. Zadovoljstvo je biti na čelu kluba koji jedini ima prvoligaške ekipe u obje seniorske konkurencije, kao i sve mlađe selekcije iz kojih se nadamo da ćemo uspjeti da stvorimo buduće reprezentativce. Što se tiče ambicija one su uvijek najveće i vjerujem da ćemo u narednim godinama zajedno podići još dosta pehara”, zaključio je novi predsjednik dvostrukog uzastopnog osvajača duple krune.

Franca je na čelu Upravnog odbora u kojem će pored njega biti i Andrijana Pajković (Tesla medical), Boris Rašković (Suza voda), Jasmin Omerhodžić (Merkator) i Ljubomir Popović (predstavnik igrača).

izvor: Vijesti