Connect with us

CEV

Liga šampiona: Izvučeni parovi playoff-a

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će organizatori Finalnih turnira Lige šampiona 2018. biti Alba Blaž iz Rumunije u konkurenciji odbojkašica i Zenit Kazanj iz Rusije u konkurenciji odbojkaša. Žrijeb za plejof Lige šampiona 2018. u obije konkurencije održao se danas (petak, 2. mart) u 12.00 časova u sjedištu CEV u Luksemburgu, uz direktne prenose na Facebook stranici  YouTube kanalu CEV.

Snimak žrijeba možete pogledati i ovdje:

Alba Blaž iz Rumunije biće domaćin Finalnog turnira u Bukureštu 5. i 6. maja, dok će Zenit u Kazanju organizovati Finalni turnir odbojkaša 12. i 13. maja.

U konkurenciji odbojkašica, plasman u plejof sa 6 ekipa izborili su: Igor Gorgonzola Novara iz Italije, Dinamo Kazanj iz Rusije, Vakifbank Istanbul iz Turske, Imoko Volej Koneljano iz Italije, Volero Cirih  iz Švajcarske i Galatasaraj Istanbul iz Turske.
Utakmice plejofa sa 6 ekipa u konkurenciji odbojkašica odigraće se 21. marta i 4. aprila.

Volero ZÜRICH (SUI) – VakifBank ISTANBUL (TUR) 
Imoco Volley CONEGLIANO (ITA) – Dinamo KAZAN (RUS) 
Galatasaray SK ISTANBUL (TUR) – Igor Gorgonzola NOVARA (ITA) 

Polufinale 1:  CSM Volei Alba BLAJ (ROU) i pobjednik utakmice Galatasaray SK ISTANBUL (TUR) / Igor Gorgonzola NOVARA (ITA) 

Polufinale 2:  pobjednik utakmice Imoco Volley CONEGLIANO (ITA) / Dinamo KAZAN (RUS) i pobjednik utakmice Volero ZÜRICH (SUI) / VakifBank ISTANBUL (TUR) 

 

Plasman u plejof sa 12 ekipa u konkurenciji odbojkaša izborili su: Sir Kolusi Sikoma Peruđa, Kućine Lube Ćivitanova i Trentino Dijatek iz Italije, Fridrihshafen  i Berlin Risajkling Volejs iz Njemačke, Lokomotiva Novosibirsk iz Rusije, Zaksa Keđeržin Kozle, PGE Skra Belhatov  i Jastržebski Vegijel iz Poljske, Halkbank Ankara iz Turske, Šomon iz Francuske i Noliko Mazeik iz Belgije.
Mečevi plejofa sa 12 ekipa odigraće se 14. i 21. marta, a plejofa sa 6 ekipa 4. i 11. aprila.

Halkbank ANKARA (TUR) – Sir Colussi Sicoma PERUGIA (ITA)
Noliko MAASEIK (BEL) – Lokomotiv NOVOSIBIRSK (RUS)

PGE Skra BELCHATOW (POL) – Cucine Lube CIVITANOVA (ITA)
CHAUMONT VB 52 Haute Marne (FRA) – TRENTINO Diatec (ITA)

JASTRZEBSKI Wegiel (POL) – Zaksa KEDZIERZYN-KOZLE (POL) 
BERLIN Recycling Volleys (GER) – VfB FRIEDRICHSHAFEN (GER) 

Polufinale 1 i Polufinale 2 će se održati 12. i 13. Maja u Kazanju.

 

More in CEV