Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prva liga (Ž)

I liga (Ž): U petak startuje poslednje kolo ligaškog dijela

U petak 29. marta, startuje poslednje, 14. kolo ligaškog dijela za odbojkašice.

U prvoj utakmici, u petak 29. marta od 16:30 časova, ekipa Jedinstvo Franca ugostiće ekipu Mediteran Bemax u sportskom centru “Nikoljac” u Bijelom Polju.

U subotu, 30. marta, ekipa Galeb Poliklinika Hipokrat dočekaće ekipu Nikšića u sportskom centru “Topolica” u Baru sa početkom od 18časova. U istom terminu (18h) sastaće se ekipe Gimnazijalca i Luke Bar u sali Gimnazije u Kotoru.

Od 18:30 časova, u sali Osnovne škole “Radojica Perović” u Podgorici, ekipa Morače biće domaćin ekipi Rudara u poslednjem susretu 14. kola.

“Ekipa Rudara nas je jedina pobijedila uz Luku bar u ligaškom dijelu takmičenja te očekujemo izuzetno uzbudljiv i neizvjestan meč. Za razliku od većeg dijela prvenstva, u subotu ćemo biti kompletni i nadamo se najboljem” izjavio je trener Morače, Predrag Đonović.

“U utakmicu sa Moračom ulazimo rasterećeno jer smo cilj za ovu godinu ispunili, a to je plasman u play off i konsolidacija mladog sastava. Utakmice sa Moračom su uvjek izazov jer tradicionalno oba sastava pružaju dobre partije, nadam se da će to biti i ovaj put” kazala je trener Rudara, Nataša Marković.