Connect with us

Novosti

I liga (M): Sutjeska – Bar Volley 0:3

Prvi trener ekipe Ivan Dobrkovic je izjavio da je zadovoljan zalaganjem njegove ekipe.. ‘Izuzetno sam zadovoljan zalaganjem ekipe i pristupom koji je bio ozbiljan do samog kraja. Iako oslabljeni neigranjem nekoliko igraca iz startne postave ostvarili smo sigurnu pobjedu. Iskoristili smo i priliku da damo sansu buducnosti naseg kluba,mladjim igracima koji su iskoristili sansu i koji su pokazali da su napredovali u odnosu na proslu sezonu’.

“Večeras je publika imala priliku da vidi pravi derbi i pravi triler. Čestitam mojim igračima na ovoj teškoj i vrlo bitnoj pobjedi kojom smo osigurali prvo mjesto na tabeli. Nijesmo bili na očekivanom nivou večeras skoro u svim elementima igre, pa je samim tim ova pobjeda još značajnija. Očekuje nas velika borba u Kupu i Prvenstvu. Moraćemo značajno da podignemo nivo igre da bi ostvarili željene rezultate”, izjavio je trener Jedinstva Bemax, Darko Prebiračević.

 

 Sutjeska-Bar Volley: 0:3 (18:25, 16:25, 14:25)

Dvorana: SC “Nikšić”. Gledalaca oko 50. Sudije:Batizić B. Mitrović J.(oba iz Podgorice).

Sutjeska: Batrićević, Taušan, Kadrović, Popović, Nikolić, Marjanović, Stojanović V, Stojanović D, Perović, Perošević, Bojić, Rondović.

Bar Volley: Pekić, Jovančević, Pekić, Šabovic, Miljanić, Marović, Vujisić, Bojić, Novović,  Caković, Lečić, Sekulić, Koković, Radević. Trener: Ivan Dobrković.

 

More in Novosti