Connect with us

livestreaming

I liga (M): Budućnost Capital Plaza – Bar Volley (SNIMAK)

U petak 23.02. počinje 12. kolo Prve lige Crne Gore za odbojkaše.

Derbi kola će se odigrati u Podgorici između ekipa Budućnosti Capital Plaze i Bar Volley-a u Univerzitetskoj dvorani (19,30 časova).

“Nakon slobodnog kola, očekuje nas važna utakmica protiv Budućnosti Capital Plaze. Utakmica gdje nismo favoriti, ali ni autsajderi, definitivno posjedujemo kvalitet i imamo šta da pokažemo”, izjavio je trener Bar Volley-a, Ivan Dobrković.

“Iako smo u prethodnom kolu ostvarili maksimalan trijumf ne možemo biti zadovoljni prikazanom igrom na tom meču. Iza nas je još jedna nedelja gdje smo imali dosta kadrovskih problema, ali sam siguran da će igrači koji su zdravi dati sve od sebe kako bi upisali nova tri boda. Protiv sebe imaćemo kvalitetnu i organizovanu ekipu Bar Volley-a koja će sigurno iskoristiti svaku našu grešku, tako da u ovom meču moramo biti na maksimalnom nivou od prvog do poslednjeg poena ako želimo doći do zacrtanog cilja. Iako je u pitanju radni dan, nadam se da će oni koji su uvijek uz nas i na ovom meču biti naša velika podrška i da ćemo na kraju slaviti veoma bitnu pobjedu, prije svega na psihološkom planu”, izjavio je trener Budućnosti Capital Plaze, Balša Radulović.

Ovu utakmicu možete pratiti uživo putem portala www.mnesport.me.

More in livestreaming