Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Razno

Gledajte tursku odbojku na Sport klubu!

Navikli ste da najjače lige svijeta u svim sportovima pratite na kanalima Sport kluba. Sigurno će vas obradovati vijest da od ove sezone Sport klub prenosi i odbojkaška prvenstva Turske.

Nema sumnje da ćemo uživati u Ligama, koje iz godine u godinu ruše rekorde po finansijskom ulaganju. Naročito u ženskoj konkurenciji. Tamošnja Sultanlar liga, svakako je najjača na svijetu, sa četiri kluba koji posjeduju milionske budžete.

Vakifbank, Ezačibaši, Fenerbahče, Galatasaraj, ali i još nekoliko sve jačih klubova, garantuju vrhunski odbojkaški ugođaj.

Sultanlar ligu čini 12 klubova. Poslednju titulu osvojio je Vakifbank, a prvenstvo je prošle sezone prekinuto zbog pandemije koronavirusa i nije bilo šampiona.

U petak, 11. septembra prenosićemo uvodni meč ženskog Šampionata između Ajdina i Galatasaraja, a u nedjelju je na programu i meč između Karajolarija i Vakifbanka.

Muški šampionat, popularna AKSA Sigorta Liga, startovala je danas utakmicom Halkbanka i Afjona. U Ligi će igrati čak 16 klubova. Poslednji šampion bio je Fenerbahče.

Prvi prenos biće u nedjelju sa meča Sport Toto – Solhan Spor.