Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Razno

Galeb se zahvalio Tanji Bokan

Kapiten ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Tatjana Bokan, trenirala je tokom oktobra i novembra sa ekipom Galeb Poliklinika Hipokrat. Ove sedmice, Bokan je potpisala za mađarsku Bekeščabu, a klub iz njenog rodnog Bara obratio se sa saopštenjem, koje prenosimo integralno:

“OK Galeb se na ovaj način zahvaljuje Tatjani Bokan, kapitenu reprezentacije Crne Gore.

Tanja je tokom oktobra i novembra trenirala sa prvim timom našeg kluba što je posebna čast i izraz poštovanja našem klubu. Svojim profesionalnim odnosom na treninzima pokazala je našim mladim i perspektivnim igračicama kako i na koji način treba ići ka kvalitetu i uspjehu. Naše igračice su u praksi imale priliku da vide kako se ponaša i kako radi sportista koji je uspio u odbojci i koji nije slučajno kapiten naše seniorske reprezentacije.

Tanja je u radu pokazala ozbiljnost, upornost, temeljitost, razumijevanje, podršku, pomoć, nesebičnost i iznad svega kvalitet. Pokazala im je kako veliki sportista radi ozbiljno bez razlike sa kim trenira, kao i kako se pravi sportista ponaša prema trenerima i ostalim članovima u klubu.

Na zadnjem treningu 27.11.2018., Galeb se pozdravio sa Tanjom uz simboličan poklon (majica Galeba) i uz želju da je služi zdravlje u nastupima i radu sa novim klubom Bekeščaba iz Mađarske.

Tanja je pozdravila Galebove mlade igračice sa željom da nastave sa upornim radom i sa željom da napreduju. Poželjela je da se sa nekima ubrzo sretne na treningu seniorske reprezentacije.

Naš trener i selektor seniorske reprezentacije Crne Gore Nikola Masoničić je poželio Tanji uspjeh u novom klubu i istakao da je ista svojim ponašanjem doprinjela da kvalitet treninga bude na potrebnom nivou, te da je većina mladih igračica, trenirajući sa njom, ispoljila poboljšanje u kvalitetu i u odnosu prema radu, što je pored talenta garancija napretka istih”, navodi se u saopštenju barskog kluba.