Connect with us

Razno

Galeb proslavom obilježio uspješnu 2019.godinu

Kolektiv OK Galeb tradicionalno je ispratio 2019. godinu druženjem u igraonici Dvorište u Baru. Oko 250 članova kluba sa članovima Uprave, gostima, sponzorima i prijateljima, u subotu 21.decembra, žurkom i na kraju podjelom kalendara za 2020. godinu, kao i čokolada Galeb, ispratili su 2019. godinu.

Druženje su svojim prisustvom uveličali sponzori kluba, predstavnik sportskog novinarstva, kao i predstavnik lokalne uprave zadužen za sport.

Godina 2019. je jedna od rezultatski uspješnijih godina u kojoj je Galeb osvojio Kup Crne Gore, treće mjesto u ligi seniorki, prvo mjesto u konkurenciji juniorki, kadetkinja i drugo mjesto u konkurenciji pionirki.

U muškoj konkurenciji, Galeb je u 2019. godini omasovio školu odbojke i zauzeo u konkurenciji pionira drugo mjesto.

Sa ponosom ističu i školu odbojke u Sutomoru koja okuplja oko 50 djevojčica i dječaka na čelu sa profesorkom Anđelom Abazović.

Svi ostvareni rezultati su plod stručnog, planskog i upornog rada ekipe trenera na čijem čelu se nalazi Nikola Masoničić koji je selektor seniorske i juniorske reprezentacije Crne Gore. Takmičarski pogoni kluba su djeca koja su proizvod koji je cijenjen i van granica Crne Gore.

Galeb se ovim putem zahvaljuje na materijalnoj podršci brojnim sponzorima, lokalnoj upravi Bar i OSCG, bez čije pomoći bi bilo teško uspješno razvijati odbojku kao sport u Baru.

More in Razno