Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prva liga (M)

Play off (M): Budućnost Capital Plaza dočekuje Jedinstvo Francu (18h)

U petak, 22. marta sa početkom u 18 časova u dvorani Verde Complexa u Podgorici počinju polufinalne utakmice play off-a za odbojkaše između ekipa Budućnost Capital Plaze i Jedinstvo Franca.

“Jako važna utakmica je pred nama. Od ekipe Jedinstva smo izgubili u kupu, tako da smo ostali dužni i sebi i publici da odigramo bolju utakmicu. Treniramo dobro i nadam se da, ako budemo poštovali dogovor iz svlačionice i sprovedemo u djelo sve sto zamisli naš trener, siguran sam da možemo pobijediti u petak”, rekao je kapiten ekipe Budućnost Capital Plaza, Bojan Radović.

U taboru Jedinstvo France su optimisti, i iako očekuju težak meč, najavljuju da idu u Podgoricu da naprave brejk.

“Ako izuzmemo dvomeč u polufinalu Kupa, sve ostale utakmice su nam bile manje rezultatski važne i više smo pokušavali da nadjemo željenu formu, sada više nema mnogo prava na kiks i svakako da želimo da u polufinalu play off-a izadjemo kao pobjednici. Sigurno je da neće biti lako, jer je Budućnost ostvarila prednost domaćeg terena i to će sigurno da nam oteža posao, poznato je da su jako težak protivnik i uz pomoć publike sigurno ce davati i više od mogućeg u pojedinim trenucima. Jako ih respektujem i poštujem kao tim, svake godine sve više sazrijevaju i pružaju sve bolje partije, ali mi znamo naše ciljeve i ambicije i sigurno je da u Podgoricu idemo da pokušamo da napravimo brejk već u prvom meču”, poručio je Strahinja Kuburović uoči prvog meča polufinala.

U nedjelju (24.mart), u drugom meču 1/2 finala play off-a sastaće se ekipe BudveVolley Stara u Mediteranskom sportskom centru sa početkom od 18 časova.