Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Transferi

Andrea Laković i Evgenija Milivojević zajedno u Piteštiju

Crnogorske odbojkašice, Andrea Laković (srednji bloker) i Evgenija Milivojević(tehničar) iduće sezone nosiće dres rumunskog Argesa iz Piteštija. U pitanju je novajlija u ligi.

Obje odbojkašice, ponikle u ekipi Luke Bar, imale su iskustvo igranja u Rumuniji. Lakovićeva će “vezati” treću uzastopnu sezonu u toj zemlji, nakon što je igrala za Temišvar i prošle sezone za Targovište, sa kojim je bila treća u prventvu.

Nakon četiri godine u Sjedinjenim Američkim Državama, na univerzitetu na Floridi, Andrea se vratila u evropsku odbojku. Crnogorska reprezentativka je prvo provela tri sezone u švajcarskom Dudingenu, potom i jednu u njemačkom Minsteru, prije nego je u ljeto 2017. godine stigla u Rumuniju…

Evgenija Milivojević se vraća u Rumuniju nakon sezone koju je odigrala u španskoj La Laguni. Prije dvije sezone je u Rumuniji bila članica Peniciline, a po odlasku iz Luke Bar, igrala je i u Austriji, u ekipi Post.

Milivojevićeva, koja je nekoliko godina bila i reprezentativka Crne Gore, nosila je i dres drugog barskog kluba, Galeba…

Naše dvije odbojkašice će pripreme sa novim klubom početi u četvrtak.

izvor: Vijesti